Om os - Lejernyt - Lejerforening Fyn

Lejerforening Fyn-din lejerforening

Gå til indhold

Om os

Hvem er vi?
Lejerforening Fyn er en selvstændig lejerforening som har været virksom i mange år og gennem årene har vi opbygget et stort erfaringsgrundlag. Vi er en videreførelse af den tidligere "LLO - Odense afdeling" kaldet "lejernes". Lejerforening er ikke medlem af Lejernes LO, Danmarks Lejerforeninger og Danske Lejere.
Bedre boligforhold?
Lejerforening Fyn er en interesseorganisation, som arbejder for en bedre lejelovgivning samt gode og ordnede boligforhold for lejere der bor i privat- og almen udlejningsbyggeri. Udover at hjælpe vore  medlemmer når udlejere overtræder lejelovene, gør vi politisk opmærksom på hvor lejelovene bør ændres. Lejeforening Fyn indstiller medlemmer til Huslejenævn, Beboerklagenævn og Boligretten.
Lejerne i fokus
Lejerforening Fyn varetager medlemmernes interesser overfor udlejere, udlejeres advokater og de offentlige myndigheder. Det er lige meget om du er lejer i privat udlejningsbyggeri, boligforeninger (almene boliger) og erhvervslejer.
Råd og vejledning
Som medlem af Lejerforening Fyn kan du få råd og vejledning af foreningens sagsbehandlere. Foreningen rådgiver om huslejestigninger, varmeregnskaber, vedligeholdelsesproblemer, opsigelse og andre spørgsmål om indenfor lejelovgivningen. Foreningens sagsbehandlere udfører også konkret sagsbehandling.
Husk også
Som medlem af Lejerforening Fyn er du også med til at sikre dig og andre lejere en tryk, sund og god boligsituation - også selv om det ikke lige er din sag, der er under behandling
Din fynske lejerforening
Den fynske lejerforening
Tilbage til indhold